Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Květák Brunoise

kvetak-brunoise

Složení

Nutriční hodnota ve 100 g výrobku

Energetická hodnota 25 kcal / 104 kj

Tuky 0,4 g

Včetně nasycených mastných kyselin 0,1 g

Sacharidy 3,0 g

Včetně cukrů 1,4 g

Potravinová vláknina 2,0 g

Proteiny 1,3 g

Sůl 0,17 g

Kyselina listová 138 – 69 % ug

2.5 b

Popis

Květák nakrájený na jemné kostičky „brunoise" o velikosti 4 x 4 mm, mražený.

Ideální pro přípravu rizota (květák se použije místo rýže), do pomazánek, nákypů i dalších pokrmů teplé a i studené kuchyně. Příprava je velmi rychlá – zeleninu stačí krátce osmažit na pánvi nebo přidat do hotového pokrmu a prohřát.

Návod na přípravu:
Konvektomat: 2,5 kg zmrazeného produktu při 160 ° C po dobu 15 minut na v plné gastronádobě.
Parní trouba: 2,5 kg zmrazeného produktu na 100 ° C po dobu 6 minut v plné gastronádobě.
Pánev: 500 g mraženého produktu 6 minut.

Další produkty