
Detail produktu
Červené fazole

Hmotnost obsahu: 2250 g
Z toho pevný podíl: 1560 g
Energetická hodnota | 422 kJ |
Kalorie | 99 |
Bílkoviny | 9,1 g |
Sacharidy | 14,3 g |
Tuky | 0,6 g |
Popis
Další benefity: Červené fazole Bonduelle zaručují absolutní bakteriologickou bezpečnost vzhledem k rizikům, kterým jsou vystaveny během namáčení.
Rady a doporučení: Doporučujeme jako přílohu k masu, do těstovin.
Vhodné pro bezlepkovou dietu, diabetes i vegetariánskou stravu.
Příprava:
- Na páře: 3 minuty při 100°C.
- V konvektomatu: 15 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě + omáčka (zálivka) podle vlastního výběru
- V hrnci: ohřát v nálevu 5 minut, scedit a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
- Na pánvi: prohřát a ochutit omáčkou podle vlastního výběru.
- Za studena: scedit, propláchnout vodou a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
- Scedit: v závislosti na způsobu použití.
- Propláchnout: v závislosti na způsobu použití.