Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Brokolice Brunoise

brokolice-brunoise

Složení

Nutriční hodnota ve 100 g výrobku

Energetická hodnota 22 kcal / 91 kj

Tuky 0,3 g

Včetně nasycených mastných kyselin 0,0 g

Sacharidy 2,7 g

Včetně cukrů 1,1 g

Potravinová vláknina 2,1 g

Proteiny 1,0 g

Sůl 0,03 g

2.5 b

Popis

Brokolice nakrájená na jemné kostičky „brunoise" o velikosti 4 x 4 mm, mražená.

Ideální pro přípravu rizota (brokolice se použije místo rýže), do pomazánek, nákypů i dalších pokrmů teplé a i studené kuchyně. Příprava je velmi rychlá – zeleninu stačí krátce osmažit na pánvi nebo přidat do hotového pokrmu a prohřát.

Návod na přípravu:
Konvektomat: 2,5 kg zmrazeného produktu ohřívejte při 160 °C po dobu 15 minut na v plné gastronádobě.
Parní trouba: 2,5 kg zmrazeného produktu ohřívejte na 100 °C po dobu 6 minut v plné gastronádobě.
Pánev: 500 g mraženého produktu opékejte cca 6 minut.
Mikrovlnná trouba: 500 g zmrazeného produktu ohřívejte 7 minut na zakrytém talíři.

Široké využití v teplé i studené kuchyni – do rizota, polévek, pomazánek nebo jako příloha k masu.

Další produkty