Popis
Rady a doporučení: Doporučujeme jako přílohu k masu, do těstovin.
Vhodné pro bezlepkovou dietu, diabetes i vegetariánskou stravu.
Příprava:
- Na páře: 3 minuty při 100°C.
- V konvektomatu: 15 minut při 160°C v uzavřené gastronádobě + omáčka (zálivka) podle vlastního výběru.
- V hrnci: scedit, vložit do vroucí vody a vařit 3 – 4 minuty.
- Na pánvi: ohřát v nálevu 5 minut, scedit a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
- Za studena: scedit, propláchnout vodou a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
- Scedit: v závislosti na způsobu použití.
-
Propláchnout: v závislosti na způsobu použití.
- Přidání zálivky k červeným fazolím ještě ve studeném stavu pomůže uchovat celistvost výrobku při jeho ohřívání.