Suroviny
600g Wok Siam Bonduelle
400g tofu uzené
200m Teriyaki omáčka
100g Kukuřice supersweet Bonduelle
50g zázvor
8ks jarní cibulka
2 stroužky česneku
1 ks cibule
olej sezamový
chilli
pepř
sůl
Postup
Cibuli, česnek a zázvor nakrájíme najemno a opečeme na sezamovém oleji. Přidáme rozmraženou směs Siam, kukuřici a opékáme. Nakonec přidáme teriyaki omáčku a chilli dle chuti. Směs dochutíme solí a pepřem.
Jarní cibulku nakrájíme na špalíčky cca 7cm. Zelenou část nakrájíme najemno a zdobíme talíř. Špalíčky zblanšírujeme ve vroucí vodě a zchladíme v ledové vodě. Poté je zprudka opečeme na sezamovém oleji. Tofu opečeme ve velkém množství oleje a osušíme.
Vše smícháme dohromady a servírujeme.