Recept
Krumlovská růže z grilované zeleniny
Kategorie: Zeleninové saláty

Množství na 4 porce:
- 8 ks Grilované lilky Bonduelle
- 8 ks Grilované papriky Bonduelle
- 8 ks Grilovaná cuketa Bonduelle
- 200 g Zelený salát
- 25 ml Olivový olej
- 15 ml Balsamicový ocet
- 5 g Česnek
- 5 g Bylinky
- 5 g Sůl
- 2 g Pepř mletý černý
- 10 g Parmazán
Plátky grilované zeleniny rozmrazíme, posolíme a jemně okořeníme bylinkami, pepřem, česnekem a zakápneme olivovým olejem. Plátky zeleniny stočíme do růžiček a přidáme k natrhaným listům čerstvých salátů. Zakápneme balsamicovým octem, posypeme jemně strouhaným parmezánem a podáváme. Příprava nezabere více než 10 minut.
TIP: Podáváme na předkrm s toasty.