Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Krumlovská růže z grilované zeleniny

Krumlovská růže z grilované zeleniny

Suroviny

Množství na 4 porce:

  • 8 ks Grilované lilky Bonduelle
  • 8 ks Grilované papriky Bonduelle
  • 8 ks Grilovaná cuketa Bonduelle
  • 200 g Zelený salát
  • 25 ml Olivový olej
  • 15 ml Balsamicový ocet
  • 5 g Česnek
  • 5 g Bylinky
  • 5 g Sůl
  • 2 g Pepř mletý černý
  • 10 g Parmazán

Postup

Plátky grilované zeleniny rozmrazíme, posolíme a jemně okořeníme bylinkami, pepřem, česnekem a zakápneme olivovým olejem. Plátky zeleniny stočíme do růžiček a přidáme k natrhaným listům čerstvých salátů. Zakápneme balsamicovým octem, posypeme jemně strouhaným parmezánem a podáváme. Příprava nezabere více než 10 minut.

TIP: Podáváme na předkrm s toasty.