Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Batáty do trouby

bataty-do-trouby

Složení

Na 100 g /

ENERGIE 266 kJ - 63 kcal
TUKY 0,5 g
Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 0,1 g
SACHARIDY 12,0 g
Z TOHO CUKRY 7,5 g
VLÁKNINA 2,7 g
BÍLKOVINY 1,3 g
SŮL 0,07 g

2.5 b

Popis

Výrobky této řady se vyznačují dokonalým vzhledem. Zelenina je nakrájená na nepravidelné kousky a vypadá tak? jakoby byla nakrájená ručně. Ideální jako příloha? doplněk pokrmů nebo zeleninové jídlo.

Batáty, hluboce zmrazené. Batáty (sladké brambory) patří k nejstarším druhům zeleniny. Dostaly se k nám dokonce ještě mnohem dřív než brambory. Batáty přitom nemají s bramborami nic společného. Snad jen to, že jsou si podobné. V kuchyni mají široké využití. Používají se k přípravě oblíbené batátové kaše, mohou se po uvaření opéct v troubě nebo na grilu. Home-made řez Bonduelle má evokovat domácí krájení. Nepravidelně nakrájené kousky vypadají, jakoby je připravoval kuchař. Vyrobeno ve Francii.
Batáty.
Batáty - nepravidelný řez. Hluboce zmrazené hlízy batátů. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Při teplotě -18 °C a nižší viz minimální trvanlivost do data uvedeného na obale. Chraňte před rozmrazením. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Země původu: Francie.

Další produkty