Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Zeleninové hranolky

Zeleninové hranolky

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 100 g Paprikové trio Bonduelle
  • 100 g Mrkev duo na plátky Bonduelle
  • 100 g Brokolice XXL Bonduelle
  • 100 g Fazolové lusky celé XXL Bonduelle
  • 20 g Sůl jedlá jodovaná
  • 50 g Mouka hladká
  • 100 g Strouhanka z pečiva
  • 1x Vejce

Postup


Zeleninu necháme pozvolna rozmrazit a osušit. Kousky zeleniny obalíme v trojobalu, vajíčko osolíme dle chuti, do strouhanky můžeme přidat BBQ koření nebo bylinky.

Hranolky smažíme ve větším množství oleje a poté necháme osušit na papírové utěrce.

Servírujeme samotné nebo s tvarohovým dipem.

http://www.mujbidfood.cz/RecipesDetail.aspx?id=581&link