Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Těstoviny se špenátem a ricottou

Těstoviny se špenátem a ricottou

Suroviny

Množství na 4 porce:

  • 250 g Špenát krájený Bonduelle
  • 200 g Ricotta sýr
  • 200 g Těstoviny
  • 10 ml Smetana
  • 100 g Cibule
  • 20 g Česnek
  • 50 g Máslo
  • 5 g Sůl jedlá jodovaná
  • 1 g Pepř

Postup

Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle. Přidáme špenát, krátce podusíme, osolíme, opepříme a zakápneme smetanou. V závěru přidáme sýr ricotta. Těstoviny uvaříme dle návodu. Špenát se sýrem promícháme s těstovinami a podáváme.