Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Těstovinový salát "Mediterranea"

Těstovinový salát "Mediterranea"

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 200 g Mediterranea zeleninová směs Bonduelle
  • 50 g Olivy Bonduelle
  • 20 g Parmazán
  • 200 g Těstoviny
  • 50 g Ančovičky
  • 10 g Česnek
  • 10 g Bazalka
  • 5 g Sůl jedlá jodidovaná
  • 1 g Pepř mletý



Postup

Zeleninu Mediterranea zeleninová směs s olivami orestujeme na pánvi. Osolíme, ochutíme bylinkami a ančovičkami. Uvařené vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou zakápneme balsamicovým octem a podáváme.

Tip: vhodné jako hlavní bezmasý pokrm.