
Recept
Salát s grilovanou zeleninou Bonduelle a kuřecím masem

Kategorie: Zeleninové saláty

Množství na 10 porcí:
- 2000 g Kuřecí supreme
- 200 g Grilované lilky Bonduelle
- 200 g Grilované papriky Bonduelle
- 200 g Grilovaná cuketa Bonduelle
- 300 g Andalusie grilovaná zeleninová směs Bonduelle
- 20 ml Olej slunečnicový Coronet
- 20 ml Olej olivový extra panenský
- 10 g Sůl jedlá jodovaná
- 5 g Pepř růžový celý Wiberg
- 100 g Cibule loupaná
- 50 g Česnek
- 10 g Kopr čerstvý
- 20 g Petržel plochá čerstvá
- 100 g Mix salátových listů
- 10 ks Rohlík císařský
Připravíme salát z grilované zeleniny Bonduelle. Zeleninu necháme pozvolna rozmrazit, nakrájíme na menší kousky a všechny druhy smícháme dohromady. Dochutíme orestovanou červenou cibulkou, česnekem, čerstvě mletým pepřem. Promícháme s bylinkami a lístky mladého salátu.
Maso pečeme na grilu nebo steakové pánvi pozvolna na kůži a poté dáme dodělat do trouby na 10 minut při teplotě 140°C.
Salát servírujeme s ogrilovaným kuřecím masem, ochuceným solí a růžovým pepřem.
Jako přílohu doporučujeme císařský rohlík.