Recepty


Recept

Pstruh duhový pečený na zelenině Andalusie

Pstruh duhový pečený na zelenině Andalusie
Kategorie: Zdravá zeleninová jídla Zdravá zeleninová jídla

Suroviny na 10 porcí:

  • 3000 g Pstruh duhový
  • 1000 g Andalusie grilovaná zeleninová směs Bonduelle
  • 50 ml Olivový olej extra panenský
  • 50 g Sůl jedlá jodovaná
  • 1 g Pepř čtyř barec celý Coronet
  • 500 g Cibule červená loupaná
  • 500 g Citron
  • 20 g Petrželová nať
  • 350 g Rajčata 350 g
  • 20 g Tymián čerstvý 20 g

Rybu očistíme, popřípadě vykucháme a řádně osušíme. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dovnitř přidáme bylinky. Pstruha grilujeme na ohni po obou stranách, opečeme do zlatavé barvy a dokřupava. Rybu posuneme z ohně a pomalu doděláme. Že je ryba hotová poznáme, když je hotová u hřbetu.

Grilovanou zeleninu Andalusie připravíme na pánvi s červenou cibulí, rajčaty a dochutíme bylinkami.

http://www.mujbidfood.cz/RecipesDetail.aspx?id=577&link