
Recept
Podzimní salát z čočky, černého kořenu a hub

Kategorie: Zeleninové saláty

Množství na 10 porcí:
- 500 g Černý kořen Bonduelle
- 300 g Paprikové trio Bonduelle
- 500 g Lesní směs hub Bonduelle
- 500 g Čočka salátová EB Bonduelle
- 20 ml Olej slunečnicový
- 20 g Sůl jedlá jodovaná
- 1 g Pepř černý celý
- 50 ml Ocet jablečný 3-letý
- 200 g Cibule červená loupaná
- 100 g Česnek
Na oleji orestujeme červenou cibuli na proužky a plátky česneku a přidáme Černý kořen a Lesní směs hub DF.
Vše dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
Vše vysypeme do mísy a přidáme pozvolna rozmražené Paprikové trio S propláchnutou Čočku.
Vše smícháme a dochutíme a můžeme servírovat s listy salátů dle sezóny.