Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Pasta s artyčoky

Pasta s artyčoky

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 1 g Kaviár černý
  • 30 g Ančovičky filetky
  • 1000 g Garganelli Romagnoli (římské trubičky)
  • 500 g Artyčoky čtvrtky Bonduelle
  • 300 g Mrkev duo na plátky Bonduelle
  • 30 g Olej olivový extra panenský
  • 200 g Kapusta
  • 50 g Ředkvičky
  • Sůl jedlá jodovaná
  • Pepř bílý mletý

Postup

Na pánev dáme olivový olej nebo olej z ančoviček a rozmražené artyčoky.

Přidáme Duo plátky mrkve a napůl vařené těstoviny. Přiléváme po troškách vodu z těstovin nebo zeleninový vývar a společně těstoviny doděláme. Před koncem přidáváme ančovičky krásně vše dokoření, spařené kousky kapusty - křupavost celého pokrmu, kaviár - luxus a vše dochutíme býlím pepřem a citrónovou šťávou.