Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Letní grilovaná zelenina

Letní grilovaná zelenina

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • Grilované lilky Bonduelle 500 g
  • Grilovaná zelenina kořenící směs 20 g
  • Grilované papriky Bonduelle 500 g
  • Grilovaná cuketa Bonduelle 500 g
  • Andalusie grilovaná zeleninová směs Bonduelle 500 g
  • Olej olivový z pokrutin 5 ml

Postup

Tato zelenina je grilovaná na dřevěném uhlí a krásně voní. Jednoduše dejte do trouby na plech naši zeleninu v rozmraženém stavu a do 5 minut máte na stole voňavou směs, která vás ohromí barvami i chutí.

Grilovaná paprika, cuketa a lilek Bonduelle jsou výborné jako příloha, ale obstojí i jako samostatný pokrm. Podávejte třeba s jednoduchým jogurtovým dipem s bylinkami.