Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Kroupy s paprikou a žampiony

Kroupy s paprikou a žampiony

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 300 g Paprikové trio Bonduelle
  • 100 g Žampiony Bonduelle
  • 200 g Cibule
  • 800 g Kroupy
  • 50 ml Olej
  • 40 g Česnek
  • 20 g Sůl jedlá jodovaná
  • 5 g Bylinky
  • 5 g Sůl
  • 2 g Pepř mletý černý
  • 10 g Parmazán

Postup

Cibuli nakrájenou na kostičky orestujeme na oleji do sklovita, přidáme česnek nasakaný na drobno, žampiony, paprikové trio a ještě krátce orestujeme. Smícháme s uvařenými kroupami a dochutíme.

TIP: Příloha vhodná ke všem druhům masa, ale i k Tofu nebo šmakounu.