
Recept
Grilovaná zelenina s cizrnou

Kategorie: Zeleninové přílohy

Množství na 10 porcí:
- 500 g Grilované lilky Bonduelle
- 500 g Grilované papriky Bonduelle
- 500 g Grilovaná cuketa Bonduelle
- 100 g Hrášek velmi jemný EB Bonduelle
- 100 g Fazole červené EB Bonduelle
- 300 g Cizrna EB Bonduelle
- 50 ml Olej olivový extra panenský
- 10 g Sůl jedlá jodovaná
- 5 g Pepř čtyř barev celý Coronet
- 300 g Cibule červená loupaná
- 200 g Hummus basic
- 10 g Salát řeřicha
Zeleninu necháme pomalu rozmrazit. Grilujeme ji společně s měsíčky červené cibule v hluboké pánvi, dochutíme solí a pepřem. Pokapeme olivovým olejem a na závěr přidáme řeřichu. Celé jídlo servírujeme se směsí nakládané cizrny, fazolí a zeleného hrášku. Vše osolíme a doplníme pastou hummus. Jídlo je možné servírovat jako vegetariánské, bezlepkové nebo jako přílohu k masu.