Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Grilovaná zelenina s cizrnou

Grilovaná zelenina s cizrnou

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 500 g Grilované lilky Bonduelle
  • 500 g Grilované papriky Bonduelle
  • 500 g Grilovaná cuketa Bonduelle
  • 100 g Hrášek velmi jemný EB Bonduelle
  • 100 g Fazole červené EB Bonduelle
  • 300 g Cizrna EB Bonduelle
  • 50 ml Olej olivový extra panenský
  • 10 g Sůl jedlá jodovaná
  • 5 g Pepř čtyř barev celý Coronet
  • 300 g Cibule červená loupaná
  • 200 g Hummus basic
  • 10 g Salát řeřicha

Postup

Zeleninu necháme pomalu rozmrazit. Grilujeme ji společně s měsíčky červené cibule v hluboké pánvi, dochutíme solí a pepřem. Pokapeme olivovým olejem a na závěr přidáme řeřichu. Celé jídlo servírujeme se směsí nakládané cizrny, fazolí a zeleného hrášku. Vše osolíme a doplníme pastou hummus. Jídlo je možné servírovat jako vegetariánské, bezlepkové nebo jako přílohu k masu.


http://www.mujbidfood.cz/RecipesDetail.aspx?id=584...