
Recept
Frittata s fazolkami a kozím sýrem

Kategorie: Exotická zeleninová jídla

Množství na 4 porce:
- 425 g Zelené fazolové lusky celé jemné Bonduelle
- 6 ks Vejce
- 50 ml Mléko
- 40 g Kozí sýr
- 20 g Parmazán strouhaný
- 100 g Cherry rajče
- 5 g Máslo
- 20 g Rukola
- 20 g Parmazán hoblinky na posypání
Troubu předehřejeme na 180ºC. V misce si prošleháme vejce spolu s mlékem a strouhaným parmazánem, ochutíme solí a pepřem. V pánvi, vhodné take pro pečení v troubě, si rozpustíme lžičku másla a jemně na ní orestujeme do měkka jarní cibulku. Poté do pánve přidáme cherry rajčata a fazolky Bonduelle Vapeur. Zeleninu zalijeme vaječnou směsí. Na mírném stupni vaříme pod pokličkou 5 minut. Poté na frittatu rovnoměrně rozmístíme kozí sýr a necháme jí v pánvi dozlatova dopéct v troubě pod grilem 7-10 min. Hotovou frittatu posypeme čerstvou rukolou a hoblinkami paramazánu a podáváme s pečivem.