Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Čokoládové brownies 2

Čokoládové brownies 2

Suroviny

Množství na 8 porcí:

  • 425 ml Červené fazole Bonduelle
  • 4 ks Vejce
  • 200 g Cukr krupice
  • 10 ml Kokosový/Olivový olej
  • 10 g Kakao holandského typu
  • 100 g Hořká čokoláda
  • 3 g Skořice
  • 3 g Prášek do pečiva

Postup

Vejce vyšleháme s cukrem a olejem. Přidáme propláchnuté fazole a rozmixujeme do hladké konzistence nebo před přidáním pomeleme najemno. Kakaový prášek smícháme s práškem do pečiva a přidáme do směsi. Na závěr do těsta přidáme rozpuštěnou hořkou čokoládu a jemnými tahy promícháme. Směs nalijeme do vymazané formy a pečeme na 180°C cca 40 minut.