Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Cizrna s cibulkou a parmazánem

Cizrna s cibulkou a parmazánem

Suroviny

Množství na 4 porce:

  • 425 g Cizrna Bonduelle
  • 15 g Cibule smažená
  • 15 ml Parmazán
  • 10 g Máslo
  • 5 g Sůl

Postup

Cizrnu prohřejeme na másle tak dlouho, dokud se na ní nezačnou objevovat tmavé skvrnky. Poté přidáme dehydrovanou smaženou cibulku, promícháme, osolíme a zasypeme parmazánem.

TIP: Místo klasické smažené cibulky můžete použít již předsmaženou dehydrovanou cibulku, je to sní naprosto výtečné! Vyrábí ji Vitana nebo je k dostání i v obchodních domech Ikea.