Recepty


Recept

Burger se salátem a zeleninovými chipsy

Burger se salátem a zeleninovými chipsy
Kategorie: Exotická zeleninová jídla Exotická zeleninová jídla

Množství na 10 porcí:

  • 300 g Grilované papriky Bonduelle
  • 300 g Celer na nudličky Sous-Vide Bonduelle
  • 300 g Mrkev na nudličky Sous-Vide Bonduelle
  • 850 g Bulka půlená brioche maxi hamburger 12 cm
  • 1500 g Hamburger Chuck roll 12 cm
  • 200 g Omáčka hamburgerová základní
  • 100 g Majonéza Hellmann's
  • 50 g Cukr krystal
  • 10 g Sůl jedlá jodovaná
  • 50 g Citron
  • 0,10 g Chilli paprička zbavená semen a nakrájená

Salát připravíme ze zeleniny, která je upravené metodou Sou Vide (v páře a tlaku). Ponechává si svou chuť, barvu a konzistenci. Smícháme s majonézou, přidáme sůl, cukr a citronovou šťávu a připravíme rychlý salát. Burger doplníme grilovanou paprikou, které přidáme štiplavost čerstvou chilli papričkou. Bulku na Burger můžeme také zvolit zelenou - tedy hráškovou. Propečenost masa je doporučená medium, maso je šťavnaté a nejlépe si pochutnáte na celém pokrmu. Zeleninové chipsy jsou ideálním doplňkem