Suroviny
Množství na 4 porce:
Postup
Na pánvi si zahřejeme olivový olej, jakmile získá správnou teplotu, vsypeme do pánve rozdrcený česnek a vaříme dokud česnek nezhnědne. Následně přidáme červené fazole, drcený kmín, chilli koření, špetku soli a vaříme na středním plameni. Jakmile se všechny ingredience promísí, odložíme směs stranou a necháme vychladnout. Avokádo zbavíme slupky, pokrájíme na plátky a odložíme stranou. Mezitím si připravíme zálivku smícháním šťávy a kůry z poloviny limetky spolu s medem a koriandrem. Směs důkladně promícháme, aby se med dostatečně promísil. Na rozehřáté tortilly dáme větší lžíci fazolové směsi z pánve, na níž poklademe 2-3 plátky avokáda, zasypeme sýrem a na závěr pokapeme připravenou zálivkou.