Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Taboulé Oriental

Taboulé Oriental

Suroviny

Množství na 3 porce:

  • 425 ml Créatif zeleninová směs Bonduelle
  • 100 g Cizrna Bonduelle
  • 400 g Kuskus
  • 100 g Rozinky
  • 20 g Petrželová nať
  • 20 g Máta
  • 10 g Sůl jedlá jodovaná
  • 15 ml Olej olivový
  • 10 ml Citronová šťáva

Postup

Dle návodu připravíme kuskus. Zeleninovou směs s cizrnou scedíme a promícháme s kuskusem. Do směsi přidáme rozinky, petrželovou nať, mátu a dle chuti sůl, olej, citrónovou šťávu a promícháme. Můžeme podávat teplé nejlépe jako přílohu ke skopovému masu nebo jako studený salát s kousky grilovaného kuřecího masa či krevet.