Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Grilovaná zelenina s kachní paštikou

Grilovaná zelenina s kachní paštikou

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 500 g Grilované lilky Bonduelle
  • 500 g Andalusie grilovaná zeleninová směs Bonduelle
  • 200 g Mrkev na nudličky Sous-Vide Bonduelle
  • 500 g Kachní játra
  • 250 g Máslo
  • 100 ml Olivový olej extra panenský
  • 20 ml Old Porter red víno sladké červené
  • 10 g Chléb toustový
  • 10 g Sůl jedlá jodovaná
  • 1 g Pepř barevný celý
  • 1 g Tymián čerstvý

Postup

Zelenina řady Grill je zelenina grilovaná na dřevěném uhlí a šokově zamrazena, aby si zachovala konzistenci, chuť a hlavně vůni. V tomto receptu je zelenina doplněna kachní paštikou.