Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Grilovaná ryba se zeleninou

Grilovaná ryba se zeleninou

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 10000 g Kanic, Cephalopholis
  • 500 g Gran Gnocchi di Patate 91% (bramborové noky)
  • 200 g Mini cibulky Bonduelle
  • 2000 g Versailles směs kořeněná Bonduelle
  • 50 g Sůl jedlá jodovaná
  • 500 g Citron
  • 200 g Citronová šťáva
  • 10 g Tymián citrónový čerstvý
  • 10 g Tymián čerstvý

Postup

Rybu nejlépe připravíme na grilu.

Zeleninu připravíme vedle na pánvi a přidáme bramborové noky. Vše dochutíme solí, tymiánem a citrónovou šťávou. Zeleninová směs Versailles obsahuje bylinky a máslo, proto již není potřeba další koření.

Rybu doporučujeme grilovat na odštěpcích z jabloně, které zesílí zemitost masa, zatímco bylinky a citrón mu propůjčí čerstvost.

Příprava nezabere moc času a přitom je to tak dokonalé!