Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Grilovaná zelenina se sýrem a sardelkou

Grilovaná zelenina se sýrem a sardelkou

Suroviny

Množství na 10 porcí:

  • 300 g Grilovaná zeleninová směs Andalusia Bonduelle
  • 300 g Sýr feta
  • 50 g Sardelky
  • 10 ml Olivový olej
  • 10 ml Ocet vinný Balsamico
  • 2 g Bylinky řeckého typu
  • 3 g Česnek
  • 5 g cukr
  • 5 g sůl
  • 1 g pepř hrubě mletý
  • 200 g Hummus basic
  • 10 g Salát řeřicha

 


Postup

Grilovanou zeleninu překrájíme na menší kostičky, namarinujeme česnekem, bylinkami, pepřem a solí v olivovém oleji.
Zdobíme sýrem a sardelkou.