Škola plná zdraví

Věrnostní program BONDUELLE pro jídelny základních škol a mateřských školek v ČR a SK

Bramborový salát

Bramborový salát

Suroviny

Množství na 4 porce:

  • 425 g Hrášek velmi jemný Bonduelle
  • 250 g Mladá mrkev celá extra jemná Bonduelle
  • 1000 g Brambor
  • 5 ks Nakládaná okurka
  • 3 ks Cibule
  • 10 ml Olej
  • 5 g Hořčice
  • 10 g Majonéze
  • 15 g Sůl jedlá jodovaná
  • 5 g Pepř černý mletý

Postup

Cibulku nakrájíme na drobno, krátce orestujeme na oleji a přidáme hořčici, sůl a pepř. Uvařené brambory nakrájíme na kostičky a smícháme s orestovanou směsí. Přidáme majonézu, jogurt a okurky nakrájené na kostičky. Na závěr přidáme zeleninu Bonduelle Créatif Duo a důkladně promícháme.